Română      Русскии      English

 

 

 

 

 

 

Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității
și Capacității de Muncă

 
Prima pagină  »  Povești de viată
Povești de viată
Istorie de succes Darius

Darius și familia lui sunt beneficiarii centrului Voinicel de mai bine de 1 an. Dat fiind faptul că Darius frecventează sesiunile de realibilitare la centrul nostru el are rezultate bune în domeniul abilităților fizice.

Mama lui Darius V. 1 an 5 luni:

„Darius, băiatul meu a apărut pe lume într-o zi în care a fost multă durere, decepții și regrete. Copilul a fost externat doar la 4 luni când, mulțumesc Domnului, am auzit despre ”Voinicel”, care ne-a ajutat când toți medicii ne-au întors spatele.

Paralizia cerebrală – iată diagnoza copilului. Echipa mare a „Voinicelului” cu cei mai buni specialiști, oameni cu inima mare – ne-a ajutat și ne ajută și până în prezent. Aici fiecare copil este tratat ca o individualitate!

Și copilul nostru e mai bine, el zâmbește, privește în jur este mai relaxat datorită eforturilor tuturor specialiștilor centrului – kinetoterapeut, pediatru, neurolog, psiholog.

„Voinicel” este a 2 –a noastră familie!” 
Povești de viată

Eu l-am numit de cum am aflat ca o sa avem băiat - CAVALERUL. Spre deosebire de prima sarcina, el a fost tolerant, nu prea m-a bătut in burtica, nu era mofturos la poziția in care stăteam, era foarte cuminte.
Citeşte mai mult...
Stefany G. este o fetiță adorabilă care frecventeazî de comun cu părinții săi centrul Voinicel. Stefany are rezultate frumoase datorită faptului că specialiștii centrului de comun cu părinții fac eforturi maxime pentru a atinge scopurile propuse.
Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...

14.03.2019
PRIMUL CURRICULUM în Intervenția Timpurie în Copilărie în MOLDOVA
07.03.2019
Doar împreună mișcăm lucrurile din loc
21.02.2019
Direcționează 2% din impozitul tău pe venit către Centrul de Intervenție Precoce „VOINICEL”

Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te