Română      Русскии      English

 

 

 

 

 

 

Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității
și Capacității de Muncă

 
Prima pagină  »  Povești de viată
Povești de viată
Istoria de succes a Stefanyei.

Stefany G. este o fetiță adorabilă care frecventeazî de comun cu părinții săi centrul Voinicel. Stefany are rezultate frumoase datorită faptului că specialiștii centrului de comun cu părinții fac eforturi maxime pentru a atinge scopurile propuse.

Mama Stefanyei G. 3 ani:

“Stefany s-a născut prematur cu masa corpului de 1kg 640 g.  Când am aflat despre existența Centrului ”Voinicel” avea doar 10 luni. Când am început activitățile fetița noastră nu ținea capul, iar după prima cură de abilitare….peste doar 15 zile! a început să ridice capul și să îl mențină o perioadă mai îndelungată. După această au urmat alte cure de abilitare în urma cărora ne bucuram tot mai mult și mai mult de succesele Stefanyei. Fetița noastră are rezultate mari: șede singură, merge la paralele, merge în patru, lucrează cu ambele mâini – astea sunt rezultate foarte mari! Am ajuns să ne bucurăm pentru primul cuvânt ”Mama” și ”Tata” JJ!!!!

În incinta Centrului ”Voinicel” ne simțim foarte bine, este un colectiv armonios. Când deschizi ușile se simte căldura fiecărui din lucrători și armonia pe care o simte pentru acești copii nevinovați.”

 

 
Povești de viată

Eu l-am numit de cum am aflat ca o sa avem băiat - CAVALERUL. Spre deosebire de prima sarcina, el a fost tolerant, nu prea m-a bătut in burtica, nu era mofturos la poziția in care stăteam, era foarte cuminte.
Citeşte mai mult...
Darius și familia lui sunt beneficiarii centrului Voinicel de mai bine de 1 an. Dat fiind faptul că Darius frecventează sesiunile de realibilitare la centrul nostru el are rezultate bune în domeniul abilităților fizice.
Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...

14.03.2019
PRIMUL CURRICULUM în Intervenția Timpurie în Copilărie în MOLDOVA
07.03.2019
Doar împreună mișcăm lucrurile din loc
21.02.2019
Direcționează 2% din impozitul tău pe venit către Centrul de Intervenție Precoce „VOINICEL”

Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te