Română      Русскии      English

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 


                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima pagină  »  Publicații
Publicații

Funcția Motorie Fină Bimanuală (BFMF) clasifică funcția motorie fină la copiii cu paralizie cerebrală. BFMF descrie cinci nivele a funcției motorii fine și acoperă întregul spectru de limitări a funcției motorii fine, care pot fi regăsite printre copiii cu diverse subtipuri de paralizie cerebrală. Nivelul I include copiii ce au limitări minore, iar nivelele IV-V descriu copiii cu limitări funcționale severe.
Citeşte mai mult...
In premiera, Centrul Voinicel, in persoana Dnei Ecaterina Gincota, doctorand la Universitatea Oslo Akershus, Norvegia, Facultatea Stiinte Medicale, a tradus si validat Instrumentul de Evaluare EDACS, care reprezinta o evaluare a Abilitatilor de Alimentatie si Baut a persoanelor diagnosticate cu PC, pentru a fi implimentata de catre specialistii in domeniu.
Citeşte mai mult...
In premiera, Centrul Voinicel, in persoana Dnei Ecaterina Gincota, doctorand la Universitatea Oslo Akershus, Norvegia, Facultatea Stiinte Medicale, a tradus si validat Instrumentul de Evaluare Viking, care reprezinta o evaluare a vorbirii copiilor diagnosticati cu PC, pentru a fi implimentata de catre specialistii in domeniu.
Citeşte mai mult...
In premiera, Centrul Voinicel, in persoana Dnei Ecaterina Gincota, doctorand la Universitatea Oslo Akershus, Norvegia, Facultatea Stiinte Medicale, a tradus si validat clasificarea sub-tipurilor PC, pentru a fi implimentata de catre specialistii in domeniu. SCPE (Surveillance of Cerebral Palsy of Europe) a elaborat si recomandat pentru aplicare in practica o clasificare noua a Paraliziei Cerebrale.
Citeşte mai mult...
In premiera, Centrul Voinicel, in persoana Dnei Ecaterina Gincota, doctorand la Universitatea Oslo Akershus, Norvegia, Facultatea Stiinte Medicale, a tradus si validat Arborele de Decizie in stabilirea diagnosticului PC, pentru a fi implimentata de catre specialistii in domeniu. Aceasta schema este foarte utila in cazul in care specialistul intimpina dificultati in stabilirea diagnosticului de Paralizie Cerebrala.
Citeşte mai mult...
In premiera, Centrul Voinicel, in persoana Dnei Ecaterina Gincota, doctorand la Universitatea Oslo Akershus, Norvegia, Facultatea Stiinte Medicale, a tradus si validat Arborele de Clasificare sub-tipurilor PC, pentru a fi implimentata de catre specialistii in domeniu. Pentru a eficientiza procesul de stabilire a diagnosticului de Paralizie Cerebrala, SCPE (Surveillance of Cerebral Palsy in Europe) a creat o schema care usureaza identificarea sub-tipului de Paralizie Cerebrala.
Citeşte mai mult...

15.01.2018
Contam pe generozitatea ta!
04.12.2017
Parteneriatul dintre viitorii prestatori de servicii de Intervenție Timpurie din regiuni și Centrul „Voinicel” ia amploare
27.11.2017
CĂRȚI CARE ÎNCĂ MAI MIROS A TIPAR


Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te